مهارت خوب گوش کردن در زندگی زناشویی
ابتدا باید هنر خوب گوش کردن را در زندگی زناشویی آموخت تا خوب شنیدن را.
بنابراین گوش کردن متفاوت از شنیدن است.
زوجی که به حرفهای هم خوب گوش می دهند در زندگی زناشویی موفق ترند.
در واقع خوب گوش کردن مهم ترین مهارتی است که همه برای داشتن دنیایی بهتر به نفعشان است بیاموزند؛ ولی اکثرا به آن اهمیت نمی دهند.
یکی از خصوصیات خوب گوش کردن اعتماد پیدا کردن طرف مقابل به خود ما است؛
بنابراین روابطمان قوام پیدا کرده، به هم نزدیک می شویم.
پس اگر ما به دنبال روابطی پایدار و پابرجا و به دنبال درک متقابل از هم هستیم، باید خوب گوش کردن را بیاموزیم تا خوب شنیدن را.
همچنین با نعمت خوب گوش کردن می توانیم صمیمیت را بین خود و دیگران بوجود آوریم.
بنابراین زوجین اگر با هم همدل باشند و به صحبت های همدیگر از صمیم قلب توجه کنند،
به این وسیله متوجه می شوند که چقدر به همدیگر علاقه داشته، برای هم مهم هستند.
بنابراین یک شنونده ی خوب باید ساکت بماند تا کلام طرف مقابل مخصوصا همسر تمام شده و به نوعی با حرکت سر، کلام طرف مقابل را تایید کنند. در اوایل ازدواج نیز زوجین عادتهایی دارند که ممکن است در ابتدای زندگی از آن آگاهی نداشته باشند. این ناآگاهی باعث دردسر در اوایل زندگی می شود. ولی اگر ما نسبت به عادتهای هم آگاهی داشته باشیم می توانیم مسائل را حل و فصل کنیم.
مهارت خوب گوش کردن در زندگی زناشویی
دیگر این که هنر خوب گوش دادن برای مردان مهمتر از زنان است؛ چرا که غالبا زنان متاهل در زندگی مشترک به تنها چیزی که نیاز دارند گوش شنواست و این از ویژگی ذاتی آنان است. البته زنان شنونده ی معمولی نمی خواهند بلکه می خواهند همسرشان از اعماق وجود و عاشقانه به حرفهایشان گوش دهد. اگر این گونه باشد یک زندگی شاد و سرشار از عشق محبت برای زوجین رقم می خورد.
بنابراین باید به این نکته واقف بود که وقتی زن و مرد به صحبت های هم گوش ندهند از نیازهای هم غافل شده، هر روز از هم فاصله گرفته، تنهایی و سردی کانون خانواده را فرا می گیرد. بنابر این گوش سپردن به صحبتهای طرف مقابل، مخصوصا زنان باعث کاهش مشاجرات و تنش ها در خانواده می شود.